Workshop Gratuit cu Alina Șutu

Cum să fii Propriul tău Coach

Găsește-ți echilibrul interior în 5 pași simpli și devino propriul tău coach!

.

Invită o prietenă să ți se alăture în această călătorie!
Apasă butonul de mai sus și trimite-le link-ul acestei pagini.

Simți că te afli într-un labirint al neliniștii și nesiguranței, iar ieșirea pare greu de găsit?

Dacă și tu simți că ești blocată într-un loc nefericit și nu reușești să ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Dacă și ție în majoritatea timpului îți lipsește motivația și ești neîncrezătoare în propriile forțe, sau dacă te întrebi adesea dacă vei reuși vreodată să ieși din acest cerc vicios, atunci vreau să știi că nu e totul pierdut!

Se prea poate ca aceste framântări interioare să te limiteze și să te țină captivă într-un loc în care nu îți poți manifesta adevăratul potențial. Sau să creeze bariere și să îți blocheze încercările de a-ți îndeplini visele și aspirațiile. Dar am o veste bună pentru tine!

Dacă simți puternic lipsa de echilibru, vreau să știi că poți să te eliberezi de aceste stări cu vibrație joasă. Tu ai puterea și curajul să faci această schimbare, pentru că în tine se află toate resursele necesare pentru a redeveni stăpână pe propria ta viață.

Aceste momente de neliniște nu trebuie să te domine întreaga viață. Ele sunt doar etape temporare care îți deschid calea către oportunități de creștere și schimbare. Acum este timpul să recuperezi controlul și să privești viața dintr-o perspectivă nouă.

Înfruntă-ți temerile, depășește-ți limitele și haide să ne luăm de mână pe acest drum de transformare interioară și să construim împreună o poveste minunată.

Îmbrățișează schimbarea prin pași conștienți pentru a deveni propriul tău vindecător

Prin participarea workshopul “Cum să fii Propriul tău Coach”, vei înțelege cauzele profunde care stau în spatele blocajelor tale și vei primi indicații practice prin care să începi să-ți manifești puterea de a deveni propriul tău coach.

Pe durata workshopului vei învăța să faci conștient următoarele lucruri:

Te invit să îți asumi proces de autovindecare, pentru a putea să-ți transformi gândurile și convingerile, să-ți eliberezi emoțiile negative și să acționezi în direcția visurilor tale!

Câteva motive pentru care merită să participi la acest Workshop:

Descoperă testimonialele femeilor pe care le-am ajutat să devină propriul lor coach:

”Am ieșit din haos și mi-am recâștigat puterea interioară în urmă cu 6 ani…”

Sunt Alina Șutu, călătoarea care acum 6 ani, a pornit pe drumul autovindecării. Acest moment a schimbat cursul vieții mele în mod radical, după ce am simțit că nu mai am control asupra propriului destin. Pas cu pas, urmând această cale, am reușit să transform haosul și dezamăgirea într-o puternică sursă de vindecare interioară.

În Ghidul Gratuit ”Cum să fii Propriul tău Coach” am împărtășit cu tine etapele esențiale pe care le-am parcurs pentru a deveni propria mea sursă de inspirație și pentru a schimba cursul vieții mele într-un mod remarcabil.

Am început prin a-mi pune întrebări profunde și a conștientiza că situația în care mă aflam nu era întâmplătoare. Am analizat cu atenție cauzele problemelor financiare și am recunoscut că repetam modele nesănătoase din trecut. Aceasta a fost prima treaptă către transformare și autodepășire.

Am căutat răspunsuri și am descoperit că schimbarea autentică începe de la interior. Am învățat să cultiv recunoștința și să devin conștientă de puterea pe care o au gândurile și convingerile mele. Astfel, am înțeles că trecutul nu dictează viitorul și că dețin controlul pentru a crea o nouă realitate pentru mine.

Ulterior, am evoluat și m-am dezvoltat ca și coach, având, la rândul meu, suport și îndrumare de la mentori înțelepți și dedicați. Astăzi, mă bucur că am devenit propria mea sursă de încredere și că această transformare mi-a schimbat într-un mod extraordinar viața.

Mă simt în armonie cu mine însămi și cu cei din jurul meu. Relațiile mele s-au îmbunătățit, iar viața mea s-a deschis către oportunități și realizări pe care în trecut nu le-aș fi crezut posibile.

Am decis să organizez acest Workshop cu ocazia lansării ghidului ”Cum să fii Propriul tău Coach”, iar pe durata workshopul voi aprofunda, cu ajutorul energiei grupului, pașii pe care i-am urmat pentru a deveni propriul meu vindecător.

Te aștept să participi live pe 14 August, ora 20:00, pentru a te ajuta să urmezi fiecare pas al ghidului cu mai multă încredere și claritate, pentru a te elibera din capcanele limitărilor interioare și de a crea realitatea pe care ți-o dorești.

Fă primul pas către o schimbare notabilă în viața ta!

Ai amânat destul propria dezvoltare, stând pe loc și adâncindu-ți nefericirea. Este timpul să-ți descoperi puterea interioară care te va ghida către o viață autentică și împlinită. Înscrie-te Gratuit în workshop-ul "Cum să fii Propriul tău Coach" și învață cum să faci schimbări în viața ta pas cu pas.

Invită o prietenă să ți se alăture în această călătorie!
Apasă butonul de mai sus și trimite-le link-ul acestei pagini.